Политиката на ЕНП трябва да е ясна – всяко човешко

...
Политиката на ЕНП трябва да е ясна – всяко човешко
Коментари Харесай

Борисов разкри какво е казал на Юнкер за мигрантите и посочи: Кое население може да търпи стотици хиляди неизвестни хора да нахлуват през границата!

Политиката на ЕНП би трябвало да е ясна – всяко човешко създание ни е скъпо, само че популацията на Европа би трябвало да е умерено. Ще влизат толкоз (чужденци – бел.ред.), колкото можем да интегрираме, за колкото можем да се погрижим. Другите ще си стоят по родните страни.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на провеждащия се в София конгрес на Европейската национална партия (ЕНП).

“Няма спор за никого в Европа, в това число и за тези, които най-силно хейтят Европа, че това е най-хубавото място за живот. Кой би напуснал Европа? Неслучайно миграционният поток е към Европа, тъй като това е най-хубавото място за живеене, с най-хубавата инфраструктура, иновация, екология, даже неуместни обществени системи”, сподели Борисов.

“Старият австрийски канцлер падна поради мигрантите. До себе си имаше политиката на Виктор Орбан и австрийците, подплашени от мигрантската вълна, гласоподаваха и го смъкнаха. Кое население може да търпи стотици хиляди незнайни хора да нахлуват през границата? Аз споделих на Жан-Клод Юнкер да отиде във Вашингтон без документи и да каже, че е ръководител на Европейската комисия, да забележим дали ще го пуснат. Защо се случи Брекзит? Защото хората се уплашиха като видяха 40 000 души от другата страна на Ламанша. Защо Германия заставам толкоз време без държавно управление, в случай, че е толкоз богата страна? Всичко това се случи, тъй като ние уплашихме избирателите”, изреди Борисов, прецизира " Труд ".

Когато преди време предложих основаването на хот-спотовете отвън Европейски Съюз, където да бъдат настанявани бягащите от войната, ме оповестиха за разколник надали не. Необходима е обща европейска политика. Всички би трябвало да минават през граничните пунктове. България на 100% реши въпроса с мигрантите. На нас ни е мъчно да пазим Шенгенското пространство, съобщи още Бойко Борисов.

Европейски Съюз би трябвало да отрегулира връзките си с огромните ни съседи – Русия и Туриция. Без да работи съглашението с Турция миграционният поток ще върви ище счупи Европа. Догодина ще преживеем първите огромни разочарования и това ще докара до злополука, в случай че не вървим и не предпазим хората от техните страхове.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР