Политиката им отива. Всички те са под 30, но вече

...
Политиката им отива. Всички те са под 30, но вече
Коментари Харесай

Парламентът има и своето красиво лице

Политиката им отива. Всички те са под 30, само че към този момент са партийни остриета. Казват, че хубостта е задължаваща. Имат друго минало - юношески деятели, общински съветници, даже – участнички в конкурс за хубост. Всички те са депутати – от разнообразни политически сили.

Имат и друг отговор на въпроса дали хубостта е плюс или минус.

„ По-скоро плюс естествено, изключително при младежи. Всички младежи са хубави.. а и освен младите. Ние не ги разделяме на по-млади и по-възрастни, има млади, по-млади и най-млади”, разсъждава Станислава Стоянова от ГЕРБ.

Тя е в политиката още от младежката организация на ръководещата партияи твърди, че не усеща преднамереност по отношение на себе си.

Теодора Халачева от Българска социалистическа партия признава, че хубостта може би оказва помощ.

Усещала ли е по-специално отношение? „ Не, не, не. Винаги съм държала да съдят за мен по дейностите ми, изявленията ми, настоящите въпроси, които слагам към всеки отраслов министър, тъй че хубостта я оставям на последно място”.

Боряна Георгиева от „ Воля” счита, че хубостта на депутатската банка е минус: „ Защото бих споделила, че доста постоянно хубостта води до подценяване на качествата на човека”… което пък в действителност може да си бъде и плюс, тъй като ти разрешава да изненадаш съперника.

Сред тематиките, които интересуват младите очаквания, са киберсигурността, правата на децата, политиката към студентите. Някои са жертвали даже персоналния си живот. Други – не. Социалистката Халачева няма другар – не й остава време от партийна активност. Боряна Димитрова споделя, че индивидът до нея й влиза в ситуацията.

Докато партиите обществено се карат би трябвало ли да се отдръпват политиците на Прехода и да дадат път на новото потомство, бодрата промяна в действителност към този момент е тук. И счита да ревизира дали посредством политиката хубостта може да избави света.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР