Политикът, публицист и бивш народен представител Велизар Енчев отправи остра

...
Политикът, публицист и бивш народен представител Велизар Енчев отправи остра
Коментари Харесай

Велизар Енчев с остър коментар: Поне две оставки трябваше да има в ГЕРБ тези дни

Политикът, журналист и някогашен депутат Велизар Енчев насочи остра рецензия към ръководещата партия ГЕРБ в своя обява във Facebook. Според него в партията някой би трябвало да понесе политическата отговорност за най-малко два от последните кавги на държавно равнище. Ето какво написа Енчев: 

„ Ако гербаджиите имаха морал, през вчерашния ден и през днешния ден трябваше да има две оставки. Фандъкова трябваше най-малко да си посипе главата с пепел поради „ перките на акула “ по Графа. И да благодари на ориста, че няма умрял от смъртоносните й камъни по позлатената столична улица.
Цветан Цветанов трябваше да е в оставка, откакто по разпореждане свише парламентарната група на ГЕРБ за кой ли път даде заден след към този момент гласуван закон и се отхвърли да опрощава милионите на Главно мюфтийство…
Морал, чест, достолепие! За членовете на ОПГ ГЕРБ тези три думи са изпразнени от наличие. Но да не наскърбяваме достоверните ОПГ-та. В сицилианската и неаполитанската мафия достойнството на бандита е над всичко, щото престъпник без чест е евентуален изменник. В нашата ОПГ достойнството на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „ Дондуков “ 1. “


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР