Политик, който иска да се кандидатира срещу Владимир Путин на

...
Политик, който иска да се кандидатира срещу Владимир Путин на
Коментари Харесай

Руски кандидат за президент нарече войната в Украйна голяма грешка на Путин

Политик, който желае да се кандидатира против Владимир Путин на идните президентски избори в Русия, разказа през вчерашния ден решението на президента да стартира война в Украйна като „ огромна неточност “ в диалог със съпругите на съветски бойци, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Борис Надеждин, представляващ дясноцентристката партия „ Гражданска самодейност “, която не е показана в Народното събрание, би трябвало да събере 100 000 подписа от хора в цяла Русия, с цел да може да се изправи против Путин.

60-годишният Надеждин описа на войнишки съпруги, че войната, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ", е " огромна неточност на Путин, несъмнено, и следствията ще бъдат доста тежки. "

Надеждин сподели, че бойците на фронта „ извършват своя дълг, като в действителност проливат кръвта си там и рискуват живота си и желаеме те просто да се върнат. "

И поддръжниците, и съперниците на Путин не се съмняват в неговото преизбиране, поради цялостния му надзор върху лостовете на властта и обстоятелството, че най-известният му конкурент Алексей Навални излежава общо повече от 30 години затвор в наказателна колония в Арктика.

Критиците споделят, че целият развой е като смокинов лист, прикриващ неналичието на народна власт и задачата му е да сътвори привидна конкуренция в система, където тя не съществува.

Кремъл твърди, че 71-годишният Путин ще завоюва нов шестгодишен мандат, тъй като има същинска социална поддръжка.

Все още не е ясно дали Надеждин ще се оправи с набирането на 100 000 подписа и до каква степен ще му бъде разрешено да прокара своята рецензия против войната.

Малко откакто Путин изпрати армията си в Украйна преди близо две години, Русия одобри закони, криминализиращи " дискредитирането " на въоръжените сили и съзнателното разпространение на погрешна информация за тях.

Надеждин даде обещание да показа проект за преустановяване на спора. Миналата седмица той насочи остри рецензии към управляващите поради спиранията на отоплението, засегнали елементи от Русия в интервал на извънредно ниски зимни температури.

" Градовете замръзват. Кой е отговорен? ", попита той в обява в Telegram.

„ Огромните суми пари, които са изхарчени и планувани за специфичната военна интервенция можеше да бъдат вложени в подобряването на качеството на живот на моите съграждани ", написа Надеждин.

Путин даде да се разбере, че войната има централно значение в акцията за неговото преизбиране, когато предишния месец на среща с бойци и майки на мъже, убити в борба, разгласи желанието си да се кандидатира още веднъж.

Миналата седмица той означи Рождество по остарял жанр с близки на починали бойци.

Преди месец водачът на Кремъл сподели на руснаците че Русия укрепва позициите си по фронтовите линии в Украйна и ще продължи да се бори, до момента в който реализира задачите си.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР