Политическото пространство изпростя - вместо ценности в него има омраза.

...
Политическото пространство изпростя - вместо ценности в него има омраза.
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин: Политическото пространство изпростя - вместо ценности в него има омраза

Политическото пространство изпростя - вместо полезности в него има ненавист. Това разяснява през днешния ден пред БНР депутатът от ДПС Ерджан Ебатин.

„ Случващото се в ръководещата коалиция не е изненада, тъй като тя е безусловно безпринципна като идейна основа. Тази власт беше конструирана на база отрицанието в политиката и популизъм, което не е сполучлива формула ”, разяснява той.

" Нивото на българската политика спада от ден на ден, а главните проблеми остават популизъм и втълпяване на омраза. Точно популизмът, по този начин да се каже " изяде главата " на управляващите. Като цяло българското политическо пространство действително изпростя. Какви бяха политическите водачи преди 20 години?! Имам поради даже и такива, които подлагаме на критика. Какво беше политическото равнище на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов...? ", коментира още Ерджан Ебатин.

Според Ерджан Ебатин, в тази обстановка е трудно политиците да се държат рационално, тъй като това не се харесва на гласоподавателя, който чака крайни и прочувствени послания от някои политически водачи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР