Политическият опит, който има ГЕРБ, говори в посока, че винаги

...
Политическият опит, който има ГЕРБ, говори в посока, че винаги
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Йотова сякаш има по-сериозна институционална тежест от Радев

Политическият опит, който има ГЕРБ, приказва в посока, че постоянно преди избори социолозите дават разнообразни оценки. Виждали сме прогнози, които приказват за това, че ГЕРБ изпуска първата позиция, само че това се опровергава постоянно във вечерта на изборите. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на "Плюс-минус " по Нова телевизия по отношение на минималната разлика, която разделят с опозицията по данни на другите социологически организации.

,,При провежданите до момента Евроизбори в никакъв случай не е имало някаква сериозна изборна интензивност. За огромна част от хората тези избори са по-отдалечени, само че се надявам всички да схванат, че Европа е във всеки български дом и ще бъдат много по-заинтересовани и ще излязат да гласуват'', уточни Атанасова.

,,Нашия опит е посочил, че структурите ни са в кондиция. Ние всяка седмица се срещаме с нашите гласоподаватели, тъй че не мога да кажа, че има проблем в структурите по места. Да, по време на Националното ни заседание министър председателят Борисов имаше рецензия, само че я регистрирам като градивна. В ГЕРБ си служим с най-силното оръжие и това е истината. Премиерът дефинира доста ясно задачата и посоката и беше искрен'', разяснява още тя и добави, че към края на месец февруари ще станат ясни номинациите на ГЕРБ за евродепутатии.

,,Номинираните ще са хора с достолепие, като измежду тях ще има и нови лица'', сподели Атанасова.

,,Проблемите в дребната коалиция не касаят управническата стратегия. Всяка партия има своя стратегия, а ние имаме управническа стратегия, която след сериозен спор сред нас и Патриотите е призната и се извършва. Вярно е, че има някои разминавания по отношение на новите изтребители сред ГЕРБ и Обединените патриоти, само че този въпрос не е заложен в подписаната управническа програма'', разясни още тя.

,,Активността на президента я преглеждам по няколко посоки. Той извършва своето право да постанова несъгласие, само че не помни друго свое право, а точно свикването на Консултативния съвет по национална сигурност. Това значи, че или няма никакви проблеми в страната, или около напъните му да постанова несъгласие след несъгласие пропуща другите си задължения по Конституция. В този смисъл вицепрезидентът Илияна Йотова като че ли има по-сериозна институционална тежест от Румен Радев'', показа Десислава Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР