Политическият и енергиен анализатор Стефан Гамизов коментира тежкото престъпление, при

...
Политическият и енергиен анализатор Стефан Гамизов коментира тежкото престъпление, при
Коментари Харесай

Гамизов: Докато всички сме възмутени от зверството в Стара Загора, погледите ни няма да забележат други неща

Политическият и енергиен анализатор Стефан Гамизов разяснява тежкото закононарушение, при което. Той популяризира следната обява във Фейсбук:

„ И ето, че дежавю-то е цялостно след 10 години!!

Имаме акт на смразяващо принуждение по време на смразяващо управническо непочтеност и безочливост да се ръководи с Пеевски, до момента в който стана садистично принуждение против млада жена, съвсем дете, което беше укрито от следените и назначени там в Стара Загора органи на властта от Халил Летифов и Илко Желязков (двамата на Пеевски, даже един от тях санкциониран).

30 дни е укривано и замазвано.

Да, да, там е вилает на Движение за права и свободи и малко на ГЕРБ през кмета, само че това не пречи в този момент същите да вършат конституционни промени, да вземат участие във властта, да ги опрощават за всичко осъществено от тях и най-сетне някой през днешния ден да провежда митинги не против тях, които са главните виновници за разрастващото се принуждение, а против тези които техните правосъдни кадровици и държавно управление могат да заменят с други техни с едно тракване с пръсти!

Този черен сюжет се повтаря всякога в България!

Някой води хората да крещят пред празни здания до отмалялост и до момента в който се примирят, с цел да остане всичко същото и руZZомафията, Движение за права и свободи и гербаджиите, еничарите на корупцията на всяка крачка, да възвръщат контрола над България.

Тук да не пропусна “партньорите ” им Радев, Нинова, Трифонов и Костадинов, тъй като без техните руZZонаглости мъчно ще се повтаря, че “няма опция ”.

И по този начин до идната жертва, скандално предопределение, кражба, скандал с милиарди, безочливост и дерибейство.

И да не не помни, че до момента в който всички сме възмутени и захласнати от това безчовечие (няма тиня да ме сме), погледите ни няма да виждат, какво ще стане с Лукойл, където Пеевски ще стане цар, не забелязахме по какъв начин стана “шеф ” на банките в Българска народна банка, не виждаме неговото момче Асен Василев по какъв начин пренасочва милиарди към “когото би трябвало ” и нищо няма да се случи с Турски Поток.

Затова Терминал 2 е избавителната врата от земния пъкъл и ги няма към този момент 3 милиона българи след 1990 година – мъртви, избягали и неродени в руZZo-комунистическата адова територия! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР