Политическият анализатор на MSNBC Елиз Джордан предупреди, че президентът Байдън

...
Политическият анализатор на MSNBC Елиз Джордан предупреди, че президентът Байдън
Коментари Харесай

Байдън „не може да има старши момент“ в дебата или рискува да загуби собствените си поддръжници, предупреждава анализаторът на MSNBC

Политическият анализатор на MSNBC Елиз Джордан предизвести, че президентът Байдън не може да си разреши да има „ старш миг “ в президентския спор идната седмица против някогашния президент Тръмп.

Джордан цитира няколко гласоподаватели от Демократическата партия, с които е говорила неотдавна в „ Morning Joe “ на MSNBC в петък, заявявайки, че те са най-загрижени за това, че Байдън наподобява „ до задача " по време на дуела.

„ Той безусловно не може да има старши миг в този спор ", съобщи анализаторът, отбелязвайки, че възрастта на Байдън е съществена грижа измежду личните му гласоподаватели.

Политическият анализатор на MSNBC Елиз Джордан споделя, че Байдън „ не може да има старши миг “ по време на идния му спор с някогашния президент Тръмп. (Екранна снимка/MSNBC)

Притесненията на демократичните гласоподаватели по отношение на възрастта на Байдън се появиха, до момента в който групата на MSNBC – която включваше Джордан, водещия на шоуто Джонатан Лемир и колу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР