Политическият анализатор на CNN Ерол Луис предупреди, че президентът Байдън

...
Политическият анализатор на CNN Ерол Луис предупреди, че президентът Байдън
Коментари Харесай

Анализатор на CNN предполага, че Байдън може да „загуби“ преизбирането си, ако не спре да говори за „Bidenomics“

Политическият анализатор на CNN Ерол Луис предизвести, че президентът Байдън ще „ загуби “ преизбирането си наддава, в случай че той поддържа акцията си фокусирана върху рекламирането на икономическите си политики, които администрацията му е нарекла „ биденомика “, в случай че гласоподавателите „ не го възприемат “ в точния момент.

По време на сегмент от „ CNN This Morning “ в петък, Луис сподели на водещата Попи Харлоу, че Байдън би трябвало да изостави диалога за Bidenomics, тъй като гласоподавателите не са удовлетворени от стопанската система.

„ Той се опита да употребява „ Bidenomics “, тъй като стопанската система постоянно е проблем номер едно. Проучванията сочат, че това не е безусловно доста положително за хората, частично заради инфлацията, може би неправилни усещания за някои други неща, може би просто тъпо закъснение “, сподели той.

Вместо това той посъветва Байдън да се концентрира върху неща, които са работили за него в предишното, като да каже на гласоподавателите по какъв начин ще пази демокрацията от „ закани “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР