Политическият анализатор Георги Харизанов коментира в личният си фейсбук профил,

...
Политическият анализатор Георги Харизанов коментира в личният си фейсбук профил,
Коментари Харесай

Харизанов: Има такъв народ. Време е за нещо друго!

Политическият анализатор Георги Харизанов разяснява в персоналният си фейсбук профил, заформилият се скандал и обвинявания сред Тошко Йорданов, ръководителят на парламентарната група на " Има подобен Народ " и Татяна Дончева, водач на " Движение 21 ", народен представител и част от обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Повод за тона станаха думите на Тошко Йорданов, който описа за тайните предложения на Татяна Дончева към депутати от партията на Слави Трифонов. Според сценариста депутатката на Манолова предложила половин милион лв. на негови сътрудници, с цел да разцепят групата на Има Такъв Народ в Народното събрание. Ето какво написа Харизанов. Публикуваме без редакторска интервенция: 

Тошко Йорданов си е сложил за цел всички да схванат, че е изцяло допустимо човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и народен представител. Защото след днешния ден хипотезите по отношение на политикът Тошко Йорданов са 2 /две/:
 Младен Маринов с изострен коментар за абсурда с Дончева и Тошко Йорданов Младен Маринов с изострен коментар за абсурда с Дончева и Тошко Йорданов
Остър коментар във връзка твръденията за политическото задкулисие на новите партии в Народното събрание разгласява депутатът от ГЕРБ и някогашен Министерство на вътрешните работи ми...

Господинът или е клюкар и набеждава Татяна Дончева в предложение на рушвет или, в случай че такова нещо в действителност се е случило, е затаил и прикрил закононарушение /изчаквайки до през днешния ден заради неразбираемо какви причини/ и за същото би трябвало да бъде обект на наказателно гонене.

Борците с корупцията от Има Такъв Народ са си затраяли за предлаган подкуп. Точка. Мозък на мравка. Всички апели на Христо Иванов за сформиране на кабинет с третия мандат стават още по-трогателни на фона на разразяващото се малоумно лайномятане сред довчерашните борци с мафията и носители на справедливостта, които до неотдавна гордо озаряваха кориците със скафандри в ръка.

Прочее някой разбра ли за какво Христо е бил в офиса на Слави преди неуспеха на първия мандат, с цел да договаря третия? Ясновидство ли предусещам тук? Да не е това дългата ръка на Ванга? “Незнанието не е опрощение ”, Христо. Щяхте ли все по този начин с удоволствие и непременно да подкрепяте държавно управление на третия мандат, контрактувано и спазарено с някакви листчета по някакви офисчета, властелини на гумената лодка? Или това тошковото през днешния ден нямаше да е чак подобен проблем, стига Радев да беше решил мандатът да е ваш?

Шнорхели, предлагачи, болонки, босоноги депутатки на градус, съдрани гащи, листчета с рушвети и изчезнали страници с краден интелектуален труд.
 Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари Каримански от Има Такъв Народ отхвърли да е индивидът, на който Дончева е предложила пари
Начинът на актуализация на пенсиите стъпва на действителния застрахователен приход, до момента в който методът, препоръчан от служебното държавно управление, н...

ИТН. Време е за нещо друго.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР