Политическите сили в 48-ото Народно събрание се разбраха за разпределението

...
Политическите сили в 48-ото Народно събрание се разбраха за разпределението
Коментари Харесай

Ето кой къде ще седи в новото НС

Политическите сили в 48-ото Народно заседание се схванаха за разпределението на стаите и местата в пленарната зала. Днес в постройката на Народното събрание се състоя техническа среща на контактните групи на политическите сили. 

Председателят на 47-ия парламент Никола Минчев разяснява пред публицисти на излизане от постройката, че разпределението в залата като цяло ще е идентично с предходното Народно заседание. По думите му този път не " Възраждане ", а " Български напредък " ще бъдат откъм гърба в пленарната зала. 

Вляво още веднъж се чака да бъдат депутатите от " Българска социалистическа партия за България ", до тях – Движение за права и свободи. В центъра ще са " Продължаваме Промяната " и " Възраждане ". В десния блок ще бъдат ГЕРБ-СДС и " Демократична България ". 

Депутатите от " Възраждане " ще седят на мястото на " ИТН " директно до " Продължаваме Промяната ". Всички 27 народни представители ще бъдем компактна група начело в централния блок, разяснява пред публицисти заместник-председателят на " Възраждане " Петър Петров. 

Групата на " Българска социалистическа партия за България " взимат стаята на " ИТН ", а най-новата политическа мощ в Народното събрание " Български напредък " – тази на левицата. Останалите политически сили си резервират стаите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР