Политическите партии в Испания встъпиха в предизборната кампания, в която

...
Политическите партии в Испания встъпиха в предизборната кампания, в която
Коментари Харесай

Испанските политици започнаха агитация за изборите на 23 юли

Политическите партии в Испания встъпиха в предизборната акция, в която ще опитат да убедят гласоподавателите, че си коства да ги поддържат на предварителните избори на 23 юли. След като загуби локалните избори през май, министър председателят социалист Педро Санчес реши да отиде на изключителни парламентарни, на които обаче опозиционната Народна партия може да излезе победител.

Избори в разгара на лятото и отпуските провокират опасения за интензивността на жителите.

 
Можете да видите какви са изборните оферти на Народната партия и „ Вокс “, можете да ги обобщите в една фраза: анулация на закони, анулация на закони и анулация на закони. Нашето обръщение обаче е напредваме, напредваме, напредваме, вървим към успеха на 23 юли.
Педро Санчес – министър председател на Испания и водач на Социалистическата партия
Време е за смяна. Време е за Каталуния и Испания. Време е за вяра, искреност, консенсус, приемливост. Ще спечелим изборите почтено. Много ви благодаря.
Алберто Нунес Фейхоо – водач на Народната партия

Последни изследвания дават 127 места в Народното събрание за Народната партия, 113 – за Социалистическата партия и 42 за крайнодясната VOX.

На тези избори се явява и лявата коалиция SUMAR, която може да вземе 37 места.

За да има цялостно болшинство, една партия би трябвало да има 176 места в Конгреса на депутатите – долната камара на Народното събрание. При тези условия е доста евентуално националистическите партии да държат мощните карти при съставянето на новото държавно управление.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР