Политическите партии да си вземат поука, да загърбят егоизма си,

...
Политическите партии да си вземат поука, да загърбят егоизма си,
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: С анти-ДПС реторика прикривате немощ, политическите партии да загърбят егоизма

Политическите партии да си вземат поука, да загърбят егоизма си, да седнат да беседват за политики, прикани в декларация от парламентарната естрада ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Независимо от всичко, ние от Движение за права и свободи се надяваме на визия, на работа в името на България и на всички български жители, акцентира той. Днес имаме техните упования за смяна, за резултати, този път няма да мине номерът с анти-ДПС реторика да прикривате политическата си отпадналост, обърна се Карадайъ към останалите политически сили, рецесията няма да бъде решена с анти-ДПС говорене. Нали Движение за права и свободи не е на власт, а в изолираност, нали мачкате гласоподавателите на Движение за права и свободи, уточни ръководителят на Движението. По думите му, до момента в който няма логичен разговор, приоритет, политики, визия за развиване, няма по какъв начин да има смяна, безапелационен е Карадайъ.

За страдание вместо да се показват политики, участниците се концентрираха върху това с кои партии няма да работят. Преди 4 години Движение за права и свободи изиска ремонт на модела ГЕРБ. Получили Движение за права и свободи поддръжка в Народното събрание или отвън него, попита Карадайъ и отговори негативно. Моделът ГЕРБ се случваше с явното или скритото единодушие на останалите партии и обединения в Народното събрание и отвън него. Когато някои видяха, че моделът ГЕРБ е привършен, те си присвоиха апела за ремонт на ГЕРБ ", означи той.

Движение за права и свободи беше единствената политическа мощ, която се опълчваше на ГЕРБ, само че оставаше сама. Изведнъж започнаха да постановат отрицателен облик на Движение за права и свободи, съобщи Карадайъ и атакува Мая Манолова, която видя " дългата ръка на Движение за права и свободи " в дейностите на Има Такъв Народ: " Ако погледнете Вашата биография, евентуално ще видите едно твърдо Движение за права и свободи зад Вас, а сега - най-вероятно и един политически център, който към този момент за цялата общност е ясно, че е олигархична медийна и Неправителствени организации група ".

Няма да загатвам шаблоните и етикетите, които залепяте на Движение за права и свободи. Не можете да игнорирате гласоподавателите на Движение за права и свободи. Не може да подценявате Движение за права и свободи, забравяйки, че има решителна роля за успеха на тоталитарната комунистическа власт. Колкото и да се пробвате да подменяте историята обстоятелствата си остават, сподели още Карадайъ.

По думите на Карадайъ сега " виждаме началото на ново безвремие, виждаме политическа отпадналост, липса на визия, неявяване на разговор, взаимно почитание и толерантно държание ".

Надяваме се да забележим работа в името на България. Този път няма да мине номера с антиДПС реторика да прикривате политическата отпадналост. Здравната, политическата и икономическата рецесия няма по какъв начин да минат с антиДПС реторика. Политическите партии да си вземат поука, да беседват за политики. Забравете за политическия реванш и омразата. България, която заслужава своето място на европейската политика. Покажете, че не сте просто за разговор и можете да го водите. Ситуацията изисква диалогичност и компромис в името на сигурността, безапелационен бе Карадайъ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР