Политическите крамоли в и извън парламента не стихват. Изпадналата от

...
Политическите крамоли в и извън парламента не стихват. Изпадналата от
Коментари Харесай

Погром в Lupa.bg: Мая краде куневисти за нова партия

Политическите крамоли в и отвън Народното събрание не стихват. Изпадналата от Народно събрание Мая Манолова тихомълком приласква останките от партията на Меглена Кунева за нов план, който или ще управлява, или ще бъде с решителен глас в неговото ръководство.

Източник на Lupa.bg, непосредствен до Манолова, изясни, че русокоската е почнала политически нападения в територията на Движение „ България на гражданите” с ръководител Димитър Делчев, откакто куневистът я предал и изоставил.

Оказа се, че обстановката при другите отцепници от Мая не е по-различна. Настимир Ананиев, да вземем за пример, който стана мандатоносител с „ Продължаваме промяната”, избяга от съдружието с Манолова дружно с Тихомир Василев, гласовитият бунтовник от тима на някогашния омбудсман.



Тихомир заряза Мая и към този момент играе за Копейкин

От известно време насам, обаче, двамата вледенили връзките си след нечовечен скандал. Затова фенът на постове Ананиев, който си заслужи прякора Властимир, отнася крепък хейт от Тихомир, който към този момент работи за „ Възраждане” на Костя Копейкин.

Усетила, че увисва неприятно, дамата на някогашния боен министър Ангел Найденов пробвала „ кражби” на куневисти за нов план, безапелационен е информаторът на Lupa.bg.

В резултат, че не съумя да стане народен представител, почитателите на Мая и нейната партия „ Изправи се, БГ! Ние идваме!” оредяха до рамките на статистическата неточност, необикновен след раздялата ѝ с юрист Николай Хаджигенов и журналиста Арман Бабикян.

Затова и Манолова ще опита да се реанимира с включването в нова партия с ляв уклон, остава да забележим по кое време и по какъв начин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР