Политически фарс в постановката Да, господин Премиер! ще ни представят

...
Политически фарс в постановката Да, господин Премиер! ще ни представят
Коментари Харесай

Премиера на постановката Да, Господин Премиер! в Сатиричния театър

Политически фарс в постановката " Да, господин Премиер! " ще ни показват довечера в Сатиричният спектакъл " Алеко Константинов ". За първи път пиесата се играе на различен език с изключение на на британски у нас. В ролята на министър - ръководителя на Англия е Кръстю Лафазанов, Мариан Бачев е обиграният политически клеветник и Началник на кабинета на премиера, а популярният български артист Светослав Пеев ще забележим в ролята на генералния шеф на BBC.

„ Да, Господин Премиер! “ е сполучлив британски сериал, който през 2008 година е трансфорат в пиеса. Цинизмът и сарказмът са виталната мощ на постановката. Тя визира доста настоящи тематики като: Европейско председателство и корупцията по високите етажи на властта.
Борис Панкин - режисьор на " Да, Господин Премиер! ": Ние започнахме подготовки в деня, в които Европредседателството публично се откри у нас. Мисля, че те са се съобразили с нас. Бог си знае работата.
Началникът на кабинета на Премиера е отракан клеветник и доверено лице на Кралицата на Англия.

Мариан Бачев - шеф на кабинета на Министър - ръководителя в " Да, Господин Премиер! ": В цялата пиеса това е един персонаж, който стои сякаш в сянка, сякаш е Сивия кардинал, само че в действителност се оказва, че тези хора управляват цялата страна. Тези, които са на напред във времето не постоянно имат опцията да взимат независими решения и съвсем в никакъв случай не взимат верни решения. Затова и светът ни върви мъчно напред.
За Кръстю Лафазанов ролята на Министър-председателя Джим Хакър е била сложна, само че и забавна. Подготвял се е дълготрайно за пиесата, само че е удовлетворен от резултата.

Кръстю Лафазанов - Министър-председател в " Да, Господин Премиер! ": Търсех и човешката страна, да защитя и него, а и моята позиция като човек в това. Беше мъчно, само че пък е доста сладка работа, когато успеем.Но аз мисля, че не е единствено един човек в този облик. Тук са доста политици събрани в едно. Ако хората го открият това ще е занимателното и забавното за публиката. Мариан Бачев - шеф на кабинета на Министър - ръководителя в " Да, Господин Премиер! ": Никой не го интересува " по какъв начин една хубава торта е създадена. Всеки се интересува от това, когато я опита да му е вкусна и да наподобява добре, когато си я купува. "
Всеки, който желае да гледа пиесата може да го направи през днешния ден от 19:30 часа в Сатиричния спектакъл " Алеко Константинов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР