Политическата война между Дондуков 1 и Дондуков 2 продължава все

...
Политическата война между Дондуков 1 и Дондуков 2 продължава все
Коментари Харесай

Борисов пак си спомни за комунистите. Посети католически храм в Раковски

Политическата война сред ”Дондуков 1 ” и ”Дондуков 2 ” продължава все по този начин косвено. Този път поле бе католически храм. Премиерът Бойко Борисов посети град Раковски, а визитата му бе маскирана като инскпекция на храм, издигнат с дарения от страната и партия ГЕРБ. Има обаче няколко обстоятелството, които заслужават да бъдат упоменати. Първо - в град Раковски се намира най-голямата католическа общественост в България. И второ - президентът Румен Радев насрочи постоянните парламентарни избори на 4 април - дата, съответствува с католическия Великден.
" На 4 април католиците имате Великден и се надяваме, че ще отидете да гласувате. Няма единствено да се радостните! ", поде Борисов пред своята публика. В храма, наред със свещеника и кмета, бяха и двама министри от кабинета на премиера - Деница Сачева и Костадин Ангелов.

" Той казусът е с организацията на секциите... ", стартира кметът Павел Гуджеров.

" Е... в този момент. Какво да създадем? ", попита Борисов.

Католиците обаче възкликнаха - неприемливо е, неточно!

Извън храма Борисов заприказва за комунистите и по какъв начин едно време не са разрешавали да се върви на черква, а в този момент били едни от най-ревностните християни.

" Спомням си майка ми на Великден по какъв начин скрито ни вкарваше при попа и след това безшумно бягахме. Седят начело - Държавна сигурност, милиция... И в този момент като отидат, като се закръстят у църквата... Годпод е милосърден и опрпощаващ, само че и не не помни! ", разяснява Борисов.

Днес при католическата общественост на посещаване е и президентът Румен Радев. Държавнят глава посети Римокатолическата катедрала " Св. Йосиф “ в София, с цел да участва на литургия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР