Политическата криза ще бъде решена само с участието на ГЕРБ

...
Политическата криза ще бъде решена само с участието на ГЕРБ
Коментари Харесай

Тома Биков: Бориславова е нещо като Краля-слънце в момента. Тя управлява държавата и това се вижда

Политическата рецесия ще бъде решена единствено с присъединяване на ГЕРБ в ръководството. Това сподели в студиото на Здравей, България” депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Той отхвърли да се заформя коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и “Възраждане”.

“Всяка от тези обединения не поддържа актуалното ръководството, само че по разнообразни аргументи. Не виждам опция да образуваме общо ръководство с тези партии. Подобна настройка не би решила и политическата рецесия, която е момента най-сериозния проблем”, безапелационен бе Биков.

Той разяснява и абсурда със фотосите от спалнята на Бойко Борисов в „ Бояна”, за които се появиха резултати от прокурорската инспекция за тях и откриха, че са манипулирани.

“Ние в никакъв случай не сме имали подозрения във връзка с Борисов, по тази причина сме в ГЕРБ. Очевидно и нашите гласоподаватели не са имали съмнения”, съобщи Биков. “Ние нямаме проблем тези документи да се оповестят. За нас тази тематика е завършила. Има една друга тематика обаче, за която никой не пита”, добави той, визирайки записи м на които се вижда по какъв начин министър-председателят в оставка Кирил Петков и шефът на кабинета Лена Бориславова влизат дружно в апартамент.

“Премиерът с началник на кабинета и с настоящ ръководител на Народното събрание - стават едни връзки, които се назовават корупция”, съобщи Биков. “Корупция не е единствено да раздадеш постове. Това е шуробаджанащина и спор на интереси”, разяснява той и съобщи, че това “може да наподобява като жълта тематика, само че е сериозен проблем”.

“Ако са те, за мен не е доста добре министър-председател и шеф на кабинета да влизат в някакъв апартамент в 8 часа сутринта. И това се случва преди началникът на кабинета да бъде назначен за подобен. Това е нарушаване на морала”, съобщи още Биков. “Бориславова е като Краля-слънце. Тя ръководи страната в момента”, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР