Политическата кариера на Кирил Петков приключи, коментира пред Bulgaria ON

...
Политическата кариера на Кирил Петков приключи, коментира пред Bulgaria ON
Коментари Харесай

Балабанов: Край на политическата кариера на Кирил Петков

Политическата кариера на Кирил Петков завърши, разяснява пред Bulgaria ON AIR депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов. Депутатът предизвести, че министър председателят в оставка и през днешния ден ще се опита да си обезпечи кворум за възможен предстоящ кабинет с съответни предложения към към този момент някогашните си съдружни сътрудници от Българска социалистическа партия.

" До през вчерашния ден му трябваха шест индивида, към този момент му трябват над 30, поради постъпките и грешките, които той самичък позволи. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат на следващия ден, той самичък ще убие опцията за каквито и да е диалози. Разчитаме на разсъдъка на народните представители да го убедят мандата да го получи различен човек ", предизвести Балабанов. Той посочи, че през вчерашния ден в била последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в Народното събрание.

" Ако изобщо му е останал някакъв разсъдък - това би трябвало да му бъде и последната вечер в политиката ", счита депутатът от Има Такъв Народ. Той увери, че връзката сред неговата парламентарна група и другите групи е отворена.

" Ние от Има Такъв Народ ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, тъй като не е държавнически да се хвърля страната в следващия безпорядък ", добави още Балабанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР