Политическата и кампанийна стратегията на Демократична България за явяване на

...
Политическата и кампанийна стратегията на Демократична България за явяване на
Коментари Харесай

Стратегията на ДБ е формиране на мнозинство, което да модернизира страната и да я изчисти от корупцията: Антоанета Цонева

Политическата и кампанийна тактиката на " Демократична България ” за явяване на идните избори би трябвало да бъде ориентирана към продобиване на изборите. Да дава и ясна и безапелационна поръчка за първото място и за образуване на болшинство, което може да модернизира страната и да я почисти от корупцията. Това е единственият смисъл на диалозите с Политическа партия и на самата акция. Това съобщи Антоанета Цонева член на изпълнителния съвет на " Да, България ” и народен представител от " Демократична България ” в 47-то Народно заседание в утринния блок на Българска национална телевизия.

" И двете политически сили обсъждаме данните от социологията и следва да се вземе решение за общо явяване или поотделно ”, разясни тя и добави, че когато стартират действителни договаряния, тогава на масата ще бъде и диалогът за това какви водачи на листи ще бъдат издигнати в изборните региони. " Това не може и не следва да бъде препъни камък в нашите диалози. Ние сносно към този момент сме се опознали, тъй като бяхме дружно в ръководството. ”

Според Цонева единственият приоритет на политиците, които се явяват на избори би трябвало да е излизането от стръмна изборна серпантина, в която да няма парламент, който да взима решения и да приема закони. " Демократична България ” има доста устойчива поддръжка. Последните социологически данни демонстрираха и растеж в нея. Не се тормозим да се явим сами на избори ”, съобщи тя. " Избирателите знаят кои сме и какво може да се чака от нас. " Демократична България ” е явен, предвидим, благонадежден сътрудник и това сме го посочили ”.

" Демократична България ” е гарантът за това, че ще има цифровизация, че през едно приложение административните услуги ще бъдат налични за всеки, че основният прокурор ще бъде подложен под либерален надзор. Мисля, че сме го посочили със своето стабилно и неизменено във времето държание. В политически проект е доста значимо да се знае кой е на терена и с какви планове идва, както и какво може да се чака от него ”, сподели Цонева.

Тя е уверена, че тази предизборна акция би трябвало да бъде обърната към бъдещето. " Явяваме се в това съревнование, с цел да предлагаме решения. Лъжите отблъскват хората от присъединяване в политиката ”, сподели политикът..
 
Антоанета Цонева прикани хората в чужбина да се записват в платформата " Ти броиш 4.0 ” на " Да, България ” като покровители и участници в изборните комисии и заявява, че партията ѝ следи доста от близко всяка стъпка от изборния развой и се пробва с информация и влияние да оказва помощ за естественото протичане на изборите.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР