Политическата атака към министър Тагарев няма нищо общо с конкретната

...
Политическата атака към министър Тагарев няма нищо общо с конкретната
Коментари Харесай

Денков: Политическата атака към министър Тагарев няма нищо общо с конкретната грешка на експерта в министерството

Политическата офанзива към министър Тагарев няма нищо общо с съответната неточност, която е направил специалист в министерството. Човекът от Министерството на защитата, който е направил неточност, си призна и подаде оставка. Не е работа на министър Тагарев да изпраща предложения. Опити за политически офанзиви постоянно ще има. Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков.

„ Политическата офанзива против министър Тагарев няма нищо общо съответната неточност, която е направил специалистът от министерството по отношение на проблема за поканите към депутати на обичайния водосвет на бойните флагове на Богоявление. България е направила значими крачки през предходната година за рационализация на армията. И министър Тагарев има доста основна позитивна роля за реализацията на тези крачки ”, сподели още Денков.

На въпрос дали абсурдът е обвързван с идната ротация, Денков съобщи: " Разбира се, виждаме такива офанзиви. Министърът на спорта постоянно е нападнат. Специално за него ревизирах дали си извършва програмата. Важно е да гледаме всеки какво е приключил всъщност ".

Денков посети държавната болница „ Д-р Стамен Илиев “ в Монтана и даде обещание поддръжка за децата и учениците: " Вече започнахме с безплатните детски ясли и градини в бюджетите за 2023-та и 2024 година, през идващите години тази политика ще се постанова и ще отделяме от ден на ден средства за децата и учениците, което е изключително нужно за Северозападна България. ”

Денков заяви, че болничното заведение в Монтана е получила 160 хиляди лв. за подготовка за създаване на хеликоптерна площадка за превозване на тежко заболели.

„ В идващите месеци, до една година, площадката би трябвало да бъде построена. В страната са обособени шест бази за хеликоптери, от които на всяко едно място, на което стане злополука или друго злополучие, ще може да дойде хеликоптер, да вземе ранените и да ги транспортират до най-близката болница ", добави министър председателят.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/743642653938433
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР