Политическа репресия е освобождаването на д-р Валентин Димитров от Пирогов.

...
Политическа репресия е освобождаването на д-р Валентин Димитров от Пирогов.
Коментари Харесай

Д-р Коце за уволнения шеф на Пирогов: Това е политическа репресия, болницата е на печалба

Политическа принуда е освобождението на доктор Валентин Димитров от Пирогов. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният здравен министър Костадин Ангелов. Преди време доктор Димитров отбрани лекари и сестрите в " Пирогов " от арогантното държание на един консултант в министерство на защитата, сподели още той. Това, което виждаме в този момент е отмъщението за това, заподозря депутатът от ГЕРБ.

Ние не се борим от постове. Този шеф е назначен от държавното управление на Кирил Петков. Ние постоянно сме защитавали българските лекари.

" Одитният отчет съм го чел доста деликатно. В него има събрана информация, която не е вярна ", сподели той.

Ангелов даде образец във връзка с неприятното финансово положение на Пирогов.

" Това е неистина, Пирогов е на облага. Обвиняват изпълнителният шеф за неприятни публични поръчки, само че каква е неговата виновност, като тези решения се взимат от борда на шефовете. ", разпали се Ангелов. 

Ние няма да бойкотираме нищо, а ще бъдем доста деликатни. Няма да подкрепим закона за бюджета на Национална здравноосигурителна каса (НЗОК), сподели още Ангелов.

Вчера стана  ясно, че шефът на незабавната болница " Пирогов " доктор Валентин Димитров е освободен от здравния министър Христо Хинков и на негово място е назначен доктор Константин Димов, лицево-челюстен хирург от УМБАЛ " Св. Анна " в София. Димов ще заема поста до провеждането на конкурс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР