Политическа партия Средна европейска класа“ /ПП СЕК/ се регистрира в

...
Политическа партия Средна европейска класа“ /ПП СЕК/ се регистрира в
Коментари Харесай

ПП „Средна европейска класа“ се регистрира за участие в местния вот

Политическа партия „ Средна европейска класа “ /ПП СЕК/ се записва в Централната изборна комисия /ЦИК/ за присъединяване в локалния избор на 29 октомври . Минути след подаването на нужната документи зам.-председателят на партията Иван Иванов изясни този ход по следния метод:

„ Имаме задоволително хора и престиж в Бургас, както и в страна. Регистрирахме се, тъй като ориста на Бургас не може да бъде пленник на тесни партийни ползи. Ние изрично не сме отписали Бургас и имаме вяра, че можем да бъдем съединителен център на смяната към по-добро икономическо развиване на целия район. През последните години, нашият ръководител Константин Бачийски беше на първа линия в горещите точки от събитията, носещи духа на смяната. “

„ Продължаваме Промяната “ /ПП/ от дълго време обявиха поддръжката си към нашия ръководител Константин Бачийски, като претендент за кмет, разяснява още Иванов. По думите му поддръжка са изразили и редица други партии, които също считат, че той е единствения вид за развиване на Бургас.

„ Вярваме в това, че бъдещите съветници от „ Продължаваме Промяната “ в Бургас ще застанат един до друг с нас в идващия общински съвет и дружно ще променим посоката на локалната политика към хората и техните потребности, по този начин както и ние сме го правили до момента “ , добави той.

Според управлението на Политическа партия СЕК и симпатизантите й, Бачийски е единственият вероятен претендент за кмет в Бургас, който може изрично да постави завършек на порочния и корупционен управнически модел на града и общината, който беше натрапен през миналите 16 години. Ето за какво Константин Бачийски е кандидатурата за кмет, зад която застава и СЕК.

От предизборния щаб на партията работят по осъществяване на акция , която ще внесе изясненост , ще влее сила и ще въодушеви Бургас за идващите години.

В СЕК към този момент са подготвили листи със свои претенденти за общински съветници, измежду които личат имената на потвърдени персони с висок морал , огромен публичен престиж и нетърпимост към корупцията и голямо предпочитание да работят в социална изгода.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР