Политическа партия (ПП) „Български възход“ ще се яви на предстоящите

...
Политическа партия (ПП) „Български възход“ ще се яви на предстоящите
Коментари Харесай

„Български възход“ на Стефан Янев отива на изборите със земеделци и зелени

Политическа партия (ПП) „ Български напредък “ ще се яви на идните парламентарни избори с партии-съмишленици - Политическа партия „ Свобода “, Политическа партия „ Партия на зелените “ и Политическа партия „ Земеделски национален съюз “.

Това заяви пред публицисти проф. Даниела Дашева - член на Изпълнителния съвет на „ Български напредък " след внасяне в Централната изборна комисия на документите за регистрация за присъединяване в предварителния избор на 2 октомври т.г.

Внесохме нужния брой подписи по този начин, както го изисква законът, уточни тя. За " Български напредък " като нова партия тази регистрация е надпреварване с времето, разяснява проф. Дашева. С цел съблюдаване на всички законови условия преценихме, че е по-добре да не изчакаме решението на съда за дефинитивно регистриране в регистъра на политическите партии и за тези избори се явяваме с партии мандатоносители - съидейници: Политическа партия „ Свобода “, Политическа партия „ Партия на зелените “ и Политическа партия „ Земеделски национален съюз “, уточни тя.

Повече информация ще получите на 18 август от 10:00 часа на конференция в Българска телеграфна агенция, на която господин Стефан Янев - ръководител на „ Български напредък ", ще показа политическата визия и задачите на партията, осведоми още проф. Дашева, представена от Българска телеграфна агенция.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР