Политическа партия ГЕРБ даде извънреден брифинг. На него те разкриха

...
Политическа партия ГЕРБ даде извънреден брифинг. На него те разкриха
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да инициираме или да подкрепяме процедура по импийчмънт за Румен Радев

Политическа партия ГЕРБ даде ексклузивен брифинг. На него те разкриха готвят ли импийчмънт на президента Румен Радев.

" Няма да предизвикваме и да поддържаме процедура по импийчънт за президента Румен Радев ", безапелационен бе вицепремиерът Томислв Дончев, написа Блиц.

" Не желаем да има напрежение и война сред инструкциите. Не желаеме да влагаме в политическо опълчване и разделяне на обществото ", разясни още Дончев.

" Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обикаля из Брюксел и твърди, че ни е отказала нещо, за което ние в действителност не сме я канили. Ние не сме предложили на Българска социалистическа партия коалиция ", безапелационна бе пък ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

" Няма да върша коментар на думите на президента Радев, че отдръпва доверието си от нас ", сподели пък Дончев, коментирайки  новината от преди дни, че президентът снема доверието си от кабинета на премиера Бойко Борисов .

" Позицията на господин Марков е преди решението на Изпълнителната комисия ", сподели Дончев по отношение на изказването на депутата на ГЕРБ Георги Марков през вчерашния ден, в което той сподели, че има достатъчен брой депутати по волята на българските гласоподаватели и ние ще решим дали желаеме импийчмънт на президента, или не. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 68703 | Одобрение: 35228 лъжете. тъй като ви е боязън е НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X&time
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР