Политическа партия Движение 21“ няма да се регистрира за предстоящите

...
Политическа партия Движение 21“ няма да се регистрира за предстоящите
Коментари Харесай

Татяна Дончева пропуска изборите през октомври, ще се готви направо за следващите

Политическа партия „ Движение 21 “ няма да се записва за идните изключителни парламентарни избори на 2 октомври, оповестиха от партията. Те ще се готвят за присъединяване в локалните избори и в изборите за 49-ото Народно заседание.

„ Изборите на 2 октомври 2022 година и мандатът на 48-ото Народно заседание ще бъдат междинни стъпки, част от нужния интервал за осъзнаване на водещите политически партии на нуждата от повече разговор и взаимни отстъпки, с цел да се реализира устойчиво ръководство “, се отбелязва в известието на „ Движение 21 “.

От партията показват, че ще употребява идващите месеци, с цел да положат основите и да вземат участие интензивно в построяването на солидно, дълготрайно политическо обединяване, с действителен потенциал дейно да упражнява законодателната власт и да води ръководството на страната.

„ Необходима е нова политическа мощ, която в Народното събрание, в държавното управление, както и в локалните управляващи, да работи за възстановяване виталния стандарт на хората, за възобновяване на демократичната, правова и обществена страна, за превъзмогване на бедността и на острите обществени неравенства “, считат от „ Движение 21 “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР