Политическа партия Демократи за силна България (ДСБ) категорично заяви за

...
Политическа партия Демократи за силна България (ДСБ) категорично заяви за
Коментари Харесай

Не останаха по-назад: И ДСБ обяви подкрепа за кабинета Денков

Политическа партия Демократи за мощна България (ДСБ) изрично съобщи за своята трайна поддръжка за кабинета Николай Денков и Мария Габриел, това се показва в  резолюция на Изпълнителният съвет на ДСБ.

В документа също се показва признателност към всички български жители за дадената поддръжка на локалните избори за коалицията Продължаваме промяната – Демократична България (ПП-ДБ) и в частност за поддръжката за претендентите на ДСБ.

" Оценяваме резултатите от изборите като приемливи на национално равнище и като положителни в огромните градски центрове. Даваме си ясна сметка за пропуснатите благоприятни условия в някои от тях. Анализираме аргументите за това ", допълниха от ДСБ.

" Отчитаме сериозен брой политически пробиви в голям брой дребни общини и общо увеличение на резултатите на Демократична България, съпоставено с тези през 2019 година ", показаха още оттова.

" ДСБ изрично декларира своята трайна поддръжка за кабинета Денков-Габриел, определяйки го като избор без рационална политическа опция. ДСБ зае държавническа позиция за основаване на постоянна централна власт, посредством актуалното държавно управление за реализиране на високите национални цели – правосъдна промяна, влизането в Шенгенското пространство и Еврозоната. За нас основни са и промените, които да основат предпоставки за ускорено икономическо развиване, постигане на средноевропейски стандарт на живот. Именно по тази причина участваме в болшинството в Народното събрание, само че оценката ни за управническите практики на ГЕРБ и Движение за права и свободи през последните 14 години остават непроменени ", обявиха от ДСБ.
ТЕМА преди 1 час 1132 преди 5 часа 987 преди 6 часа 1138
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР