Полина Спасова се казва прословутата нова жена до Благой Георгиев.

...
Полина Спасова се казва прословутата нова жена до Благой Георгиев.
Коментари Харесай

Полина Спасова е новото гадже на Благо! Занимава се с пеене, баща й плаща всичко

Полина Спасова се споделя прословутата нова жена до Благой Георгиев . Момичето е с 20 години по-младо от някогашния футболист и е родом от Велинград. Произхожда от заможно семейство, което идва дюшеш за борчовете на Джизъса.

Двамата се срещат във фитнес залата и незабавно се влюбват. Според осведомени, към този момент са сгодени и възнамеряват сватбата, масрафът за която ще бъде заплатен от богатия татко на Поли, написа „ Телеграф “.

Както е известно, сега двамата са в Бали, където по наша информация са отседнали в първокласна вила за близо 20 000 лв. на месец. Тъй като Благо не може да си разреши сходен разход, всичко се заплаща от фамилията на Спасова.

Поли е приключила музикално учебно заведение и се е занимавала професионално с пеене, проличава от профила й в обществената мрежа. Той обаче не е обновен повече от 8 години и не е ясно с какво се занимава сега хубавицата.

За разлика от Благо, тя не поддържа обществените си сметки и избира да страни от светския живот. Предполага се, че и поради това двамата са избягали в Бали. Другата причина са жестоките борчове на Георгиев, който по информация на Kliuki.net дължи големи суми на лихвари.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР