Полина Спасова романи изписа, за да обясни как е направила

...
Полина Спасова романи изписа, за да обясни как е направила
Коментари Харесай

Джизъса й бил виновен?! Вижте на каква "стока" налетя Полина Спасова след него!

Полина Спасова романи изписа, с цел да изясни по какъв начин е направила ужасна неточност, избирайки мъж като Благой Георгиев и по какъв начин си е взела поука за живота. Знаем, че велинградчанката и Джизъса едвам изкараха и година брак, а след това се разведоха за сеир на всички.

Е, разбираме, че Джизъса й бил отговорен за тогава. А за в този момент или по-точно за в бъдеще, кой ще носи виновността?! Въпросът си задават консуматори в мрежата, откакто видяха с очите си новия избор на Полинка. Той се споделя Симеон, само че му викат Белята. Найс, а?!

Въпросният Симеон Белята е по-млад от Благой и то много, само че също по този начин нашерен с татуси и наподобява много крепък юноша. За него още не се знае нищо, с изключение на прякора му, само че за умните хора той е пребогат. На кой естествен и сериозен мъж ще му споделят Белята?!

Полина Спасова очевидно си е взела " белята ", само че дали ще е за положително, или това ще е следващият й урок, ще забележим. Тези дни двамата със Симеон бяха видяни да се разхождат дружно из столичните улици, само че не се прегръщаха, нито се държаха за ръце като влюбени. Въпреки това личеше, че са дружно като двойка.

" Обикновено подобен вид мъжкарчета се държат собственически и кофти с гаджетата си, само че щом на Полинка й харесва ", пишат в нета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Джизъса Полина Спасова благой георгиев Симеон Белята брак развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР