Поли Недкова често е забелязвана в публиката на Dancing Stars

...
Поли Недкова често е забелязвана в публиката на Dancing Stars
Коментари Харесай

Ергенът Виктор Стоянов заби водеща от bTV

Поли Недкова постоянно е забелязвана в публиката на " Dancing Stars " и то на първия ред

Първият Ерген на България Виктор Стоянов е вманиачен по нежното лице на bTV Поли Недкова. Или най-малко по този начин се приказва в светските среди. Връзката им е напълно прясна и двамата се пробват да я крият, само че надали ще я опазят дълго от любопитните очи.

Въпреки че са претрупани с задължения, Виктор и Поли употребяват всяка секунда, с цел да са дружно. Актрисата, която играе в „ Съни бийч “ и всеки ден е водещ и кореспондент в „ Преди обед “, постоянно е в публиката онлайн в „ Dancing Stars “. Красавицата се настанява покрай сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и по този начин преднамерено основава лъжливото чувство, че поддържа точно артиста. Под това прикритие тя следи представянето на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.

Ерген №1 обаче очевидно не бърза да обявява възприятията си към Поли след последното крушение, което претърпя на любовния фронт. Малко преди да влезе в „ Dancing Stars “ той трагично се раздели с приятелката си, блогърката Мария, и разгласи края на аферата в обществените медии. Тя обаче не остана удовлетворена от това, че той по този начин обществено е изложил връзката и раздялата им.

Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, най-малко към този момент, наподобяват един за различен. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния метод на живот и тренира интензивно във фитнеса, написа hotnews.bg.
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР