Поли на Благо Джизъса отрече слуховете, че си има ново

...
Поли на Благо Джизъса отрече слуховете, че си има ново
Коментари Харесай

Поли на Джизъса: Нямам ново гадже

Поли на Благо Джизъса отхвърли слуховете, че си има ново гадже. Мъжът, с който е била засечена на разходка, е неин братовчед. Симеон Белята е въпросният юноша, който е родственик на Поли, а не настоящият й обичан.

Преди време Полина призна, че е преди Благой е имала една дълга връзка с момче на име Даниел Гигов. Във фейсбук тя към момента пази фотоси от предходната си връзка с младото момче, която е траяла 4 години. Брюнетката разкри, че доста е обичала младежа, само че той я е наранил и връзките им са завършили. След това хубавицата е решила да се хвърли в обятията на Благой Георгиев, като му предложила брак още на първия месец от връзката им.

Днес модифицираната красавица не приема брака си като неточност, а като урок. Тя се радва, че няма деца от някогашния футболист, тъй като тогава щеше да е надалеч по-сложно. Велинградчанката е споделяла, че тя не е желала наследници от Джизъса, а той е упорствал да имат бебе. Припомняме, че най-набожният ни футболист се залюби с Полина по време на връзката си със Златка Райкова. Плеймейтката бързо надуши изневярата, събра багажа на неверника и го изрита от вкъщи и живота си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР