Поли Генова определено изненада последователите си в Инстаграм, когато сподели

...
Поли Генова определено изненада последователите си в Инстаграм, когато сподели
Коментари Харесай

За сефте Поли Генова показа бащата на сина си

 Поли Генова несъмнено изненада почитателите си в Инстаграм, когато показа фотоси с дребния си наследник и татко му - холандеца Джоузеф Шардън. Оказва се, че щастливият баща през днешния ден има рожден ден.

Поли и Джоузеф имат 7-месечен наследник Даниел и до неотдавна певицата пазеше доста ревниво лицето на момченцето си и на приятеля си надалеч от обектива. Наскоро тя пусна фотоси с Даниел, облечен като тиква за Хелоиун, на които бебчето се виждаше по-ясно.

Днес обаче, единствено преди броени часове, Поли показа страхотните фотоси, на които тя, Даниел и Джоузеф са дружно и наподобяват доста, доста щастливи. И тримата са облечени с дънки, а Джоузеф и дребният Даниел са с идентични ризи в шотландско каре. Поли е предпочела топъл и комфортен пуловер в тъмнозелено.

До фрагментите певицата е написала:

" Изненада! Честит рожден ден, Папа Джо! Благословия е да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-хубавият татко и толкоз добре се грижиш за нас. Много те обичаме! "

32- годишната Генова стана майка за първи път на 12 април. Тя персонално разгласи новината за раждането на Даниел Джоузеф Шартън в обществените мрежи. Бащата на бебето е холандец и двамата с Поли се срещат на премиите на " БГ Радио " в Благоевград. Връзката им не стартира незабавно, само че двамата се преоткриват година по-късно, написа " Дир ".

Когато научава, че е бременна, Поли отпътува персонално при обичания, с цел да му показа щастливата новина. В момента двамата живеят в България, където при започване на годината подредиха лично жилище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР