Поли Генова лети на крилете на любовна, при това не

...
Поли Генова лети на крилете на любовна, при това не
Коментари Харесай

Вижте как Поли Генова честити рождения ден на гаджето

Поли Генова лети на крилете на любовна, освен това не къде да е, а на остров Бали. На екзотичното местенце тя чества рожден ден с гаджето си-филипинец, който държи надалеч от светлините на прожекторите. Генова очевидно е бясно влюбена, откакто даже е почнала да учи тагалог-езика на филипинците.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Poli Genova (@poli.genova) на Ное 12, 2018 в 10:29 PST

Тя показва познания по него, като написа "обичам те " с тамошния израз Mahal kita. Преди да хвръкне за Бали, певицата отпразнува и различен рожден ден-на приятеля си от детинство Йордан Митов в Гърция. Преди време клюки им преписаха любовни връзки, само че през днешния ден е повече от ясно, че сърцето на Поли е заето от чужденец. Заради него тя прекъсна присъединяване си в „ Гласът на България”, където ще я замести Михаела Филева.

Според вестник "България през днешния ден Поли чака първото си дете от филипинеца. Гласовитата русокоска, която показа страната ни на две Евровизии, сама е съобщила новината на близкото си обграждане. Така или другояче всички се досетили още преди месец, когато на Поли й се постанова да откаже ангажимент, обвързван със спорт, поради богатствата новина.

По думите на околните й бебето се чака през идната година, защото Поли е в начален етап. Затова и продължава да пази цялостна загадка за щастливото събитие в живота си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР