Полезна информация за жителите на Варна и общините в областта

...
Полезна информация за жителите на Варна и общините в областта
Коментари Харесай

Съобщиха къде няма да има ток днес

Полезна информация за жителите на Варна и общините в региона изпратиха до Varna24.bg от Електроразпределение Север АД. В нея от сдружението дават сведение къде през днешния ден ще има планови спирания на електричеството.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Провадия – ул. Христо Илиев Коев, ул. Теменуга, ул. Стефан Шиков, електрозахранени от МТП 41.

От 09:00 ч. до 16:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:30 ч. до 16:00 ч. в регионите на гр. Провадия.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове НН, с цел да не се лишават от електрозахранване всички клиенти по едно и също време.

От 08:30 ч. до 16:30 ч. през днешния ден ток няма да има в Бяла - част от ул. Черноморка, част от ул. Брегова, Блок - Панчев и стадиона, електрозахранени от Търговско предприятие 8.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Синдел – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Гара, Търговско предприятие 2 и Търговско предприятие 3.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Синдел, с. Юнак, с. Дъбравино, с. Гроздьово, с. Казашка река, с. Аврен, с. Садово, с. Венелин, с. Цонево, с. Нова шипка, с. Бързица, с. Царевци, с. Величково, с. Цонево, с. Дебелец, с. Сава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР