Полезна добавка за текстовия редактор Writer на OpenOffice и LibreOfficeДобавката

...
Полезна добавка за текстовия редактор Writer на OpenOffice и LibreOfficeДобавката
Коментари Харесай

iMath – добавя математически функции в документите

Полезна добавка за текстовия редактор Writer на OpenOffice и LibreOffice

Добавката iMath разрешава елементарно прибавяне на математически функционалности в Writer (екранна фотография: iMath)

Ако сте консуматор на OpenOffice или LibreOffice и се нуждаете от математически функционалности и опция да ги вмъквате в текстови документи, евентуално ще оцените добавката iMath. Тя ще ви разреши да въвеждате формули в документи на Writer и да ги персонализирате с функционалности, вектори, матрици или характерни единици.

След инсталиране, добавката е налична от менюто iMath в текстовия редактор Writer на OpenOffice или LibreOffice. Добавката автоматизирано дава няколко бутона за бърз достъп до принадлежности за проникване на формули или матрици.

Можете да добавяте уравнения, формули, функционалности, вектори, матрици или даже характерни единици, в случай че това се постанова. Всички функционалности са налични от специфичното меню или с наличните бутони, като по този метод можете да добавяте формули,,в придвижване ”. Всяко от вмъкнатите математически наличия може да бъде персонализирано с етикети, описания, функционалности и други

С помощта на бутоните за бърз достъп ще подобрите доста работата си, защото добавката разрешава проникване на желаните уравнения или формули за „ нула време ”. Налична е също задълбочена документи за всяка от наличните функционалности.

В умозаключение, iMath е превъзходен избор, в случай че би трябвало да добавяте математически формули и уравнения към OpenOffice или LibreOffice Writer документи. Тя ще ви обезпечи набор от математически принадлежности за проникване на формули, уравнения, вектори, матрици, единици и т. н. Бутоните за бърз достъп за някои от най-често употребяваните принадлежности усъвършенстват персоналната работливост.

Даунлоуд: iMath
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР