Полева болница в Лондон ще бъде използвана, ако е необходимо,

...
Полева болница в Лондон ще бъде използвана, ако е необходимо,
Коментари Харесай

В Лондон отварят полева болница при недостиг на легла за COVID болни

Полева болница в Лондон ще бъде употребена, в случай че е належащо, с цел да бъдат разтоварени другите лечебни заведения в английската столица, съобщи министърът на опазването на здравето Мат Ханкок. Британското държавно управление пренасочва спомагателни запаси към местата, където натискът е максимален, означи той, представен от Ройтерс.

Според изданието " Хелт сървис джърнъл " има заплаха до две седмици градът да остане без свободни болнични кревати. Данните сочат, че даже пациентите с COVID-19 да се усилват с най-ниския вероятен ритъм, до 19 януари лондонските лечебни заведения отново ще изпитват дефицит от близо 2000 кревати за интензивно лекуване.

От вторник Англия още веднъж е под цялостна карантина. Училищата са затворени, а на хората бе подредено да си стоят вкъщи, до момента в който управляващите се пробват да лимитират разпространяването на инфекцията, засилило се ненапълно и поради мощно заразната нова вариация на ковид.

Вчера за първи път от април броят на записаните смъртни случаи за денонощие в Обединеното кралство надвиши 1000. Починалите в страната от началото на пандемията общо са над 77 300 - най-големият брой в Европа. Лондон и Югоизточна Англия са най-засегнатите региони от новия вариант.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР