Полева болница в Лондон ще бъде използвана, ако е необходимо,

...
Полева болница в Лондон ще бъде използвана, ако е необходимо,
Коментари Харесай

Лондон отново отваря полева болница

Полева болница в Лондон ще бъде употребена, в случай че е належащо, с цел да бъдат разтоварени другите лечебни заведения в английската столица, съобщи през днешния ден министърът на опазването на здравето Мат Ханкок, представен от Ройтерс.

Той приказва след приключване в медиите на публични документи, съгласно които има заплаха до две седмици градът да остане без свободни болнични кревати.

Прогнозите бяха оповестени от изданието " Хелт сървис джърнъл ". Според тях даже пациентите с ковид да се усилват с най-ниския вероятен ритъм, до 19 януари лондонските лечебни заведения отново ще изпитват дефицит от близо 2000 кревати за интензивно лекуване.

Помолен да разяснява тези прогнози, Ханкок съобщи, че е смутен от напрежението, под което е сложена Националната здравна работа. Британското държавно управление пренасочва спомагателни запаси към местата, където натискът е максимален, означи той.

" Например, в Лондон, вършим по този начин, че да е несъмнено, че Болница " Найтингейл " ще бъде в подготвеност и при потребност ще може да разчитаме на нея ", сподели Ханкок.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР