Полетите продължават и по време на пандемията от коронавируса. Едни

...
Полетите продължават и по време на пандемията от коронавируса. Едни
Коментари Харесай

180 души кацнаха в Бургас от Лондон, прибирали се без причина

Полетите не престават и по време на пандемията от ковид. Едни се прибират, а други от сънародниците ни отлитат. Самолет със 180 пасажери от Лондон кацна в Бургас, сподели водещият на „ Тази заран “ по bTV Антон Хекимян.

Пристигането на тези хора провокира съществено неодобрение в обществените мрежи, напомни той. Отправиха се даже апели за обсада на изхода на бургаското летище, само че разсъдъкът надви и до ексцесии не се стигна, разяснява водещият.

Самолетът от Лондон кацна в 22:30 часа нощес при извънредно строги ограничения за сигурност. На място имаше кола за спешна помощ, с цел да може, в случай че някой от пасажерите не е в положително здравословно положение, да бъде превозен незабавно до инфекциозното поделение на УМАБЛ - Бургас.

„ Трябва ли причина човек да се върне на родното си място? Вие, когато се връщате вкъщи, нужна ли ви е причина? “, попита един от пристигналите на летището в Сарафово наши сънародници.

„ Аз съм студентка. В момента съм трета година, само че избрах в същото време да се прибера при родителите си и да се усещам спокойна “, показа млада дама.

Ерол от Кубрат се завърна с жена си и дребното им дете.

„ Връщаме се, тъй като нямаме работа в този момент. В Лондон съм барман “, показа той.

Всички пристигнали би трябвало да останат под 14-дневна карантина.

200 души излетяха за Лондон. Повечето от тях са българи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР