Полети до един от най-предпочитаните турски курорти стават възможни от

...
Полети до един от най-предпочитаните турски курорти стават възможни от
Коментари Харесай

Изгодни полети тръгват от Пловдив към летните курорти в Турция

Полети до един от най-предпочитаните турски курорти стават вероятни от летище Пловдив. Летният сезон в Турция стартира, а с него и опцията за пътешестване със аероплан от Пловдив до дестинации като Анталия, Бодрум, Мармарис и други.

Цените на билетите през месец май до приказна Анталия стартират от 63 евро, сочи информация на уеб страницата на самолетна компания Pegasus Airlines.Анталия е един от най-големите градове на Турция, ситуиран в Средиземноморския район. Със своето топло време, атрактивни плажове, туристически действия и историческо значение Анталия постоянно е била известна дестинация за локални и интернационалните туристи.

До Бодрум, цените на билетите през летния сезон стартират от 84 евро в посока. Летният курорт е с живописни плажове, богат нощен живот и е желано място за летни ваканции.

Цената на директните полети от Летище Пловдив до Истанбул стартира от 49 евро.

Други атрактивни туристически дестинации в Турция, до които Pegasus лети от Пловдив с прикачване в Истанбул са Кападокия, Даламан и Измир. Полетите вършат елементарно налични за феновете на пътешествия доста нови дестинации.

Благодарение на директната авиолиния от Пловдив има опция за връзки с 90 интернационалните дестинации през летище Сабиха Гьокчен. Полети има още до Хургада, Шарм ел-Шейх, Тел Авив, Дубай, Бейрут, Барселона, както и до доста европейски столици като Амстердам, Рим, Виена, Осло, Прага, Атина, Белград. Освен в чужбина, Pegasus лети до най-атрактивните туристически дестинации в Турция. Полетите вършат елементарно налични за феновете на пътешествия доста нови дестинации.

Без значение дали сте възнамерявали пролетно прекарване или лятна фиеста, пътувайки до мечтаната дестинация с полетите на Pegasus Airlines, ще се насладите освен на живописни и красиви гледки, авантюристичен преживявания и специфични моменти, само че и на комфорт и хармония, присъщи на самолетната компания.

От 2018 година Pegasus възприе мотото „ Твоята цифрова самолетна компания " и ръководи мрежа от 129 дестинации в 48 страни, в това число 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 интернационалните дестинации; прави свързващи полети сред Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Pegasus продължава да предлага цифрови технологии за възстановяване на преживяването при пътешестване.

Билети могат да се закупят от уеб страницата на самолетната компания https://www.flypgs.com/en или в мобилното приложение на Пегасус - Pegasus Mobile App.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР