Полетът от Берлин за София на 10 юни е бил

...
Полетът от Берлин за София на 10 юни е бил
Коментари Харесай

Ryanair обясни за отменения полет Берлин-София

Полетът от Берлин за София на 10 юни е бил анулиран поради гръмотевични стихии в София, обявиха от Ryanair, оповестява " Дарик ".

Засегнатите клиенти са били известени по имейл и посредством SMS и са били осведомени за опциите за цялостна отплата, гратис пренасочване за идващия разполагаем полет или за различен маршрут.

Осигурено е настаняване в хотел за пасажерите, които са избрали да бъдат пренасочени към различен полет. От нискотарифната компания се извиняват за анулацията поради неприятното време, което е напълно отвън контрола й.

Близо 200 българи бяха наранени от анулацията на полета от Берлин за София в късния следобяд в неделя. Въпреки че правата им официално са спазени, те споделиха, че се усещат ощетени, тъй като съгласно тях имало вид да се приберат през Румъния, само че от Ryanair били подготвени да платят единствено полета до Букурещ.

В момента се разиграва нова драма с самолетна компания Ryanair. Бургазлии и туристи за Слънчев бряг са блокирани на летище Бергамо в Италия, откакто самолетната компания анулира полета им за България.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР