Полет на American Airlines беше принуден да се върне в

...
Полет на American Airlines беше принуден да се върне в
Коментари Харесай

Непокорен пътник на American Airlines, задържан от други, след като се опита да отвори аварийната врата по време на полет

Полет на American Airlines беше заставен да се върне в Ню Мексико, откакто пасажер се опита да отвори спешната врата по време на полет във вторник.

Федералната авиационна администрация (FAA) и American Airlines потвърдиха с Fox News Digital, че полет 1219 на AA, който се е насочил към интернационалното летище в Чикаго, е бил заставен да се върне в Албакърки Международен Сънпорт.

Пътник на полета, Дон, който е водещ на „ Donnie Does “ на Barstool Sports, сподели, че разстройването по време на полет е станало почти 30 минути след излитането на Boeing 737.

„ В момента се случваше прекалено много, с цел да се паникьосваме, само че беше доста ужасно “, сподели Дон пред Fox News Digital.

Barstool Sports личността " Дони Дус " беше на борда на полет на American Airlines, който беше заставен да се върне в Албакърки, Ню Мерси във вторник, откакто мъж се опита нападателно да отвори спешна врата по време на полет, преди да бъде съборен на земя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР