Полет до Бали беше принуден да се върне обратно и

...
Полет до Бали беше принуден да се върне обратно и
Коментари Харесай

Ужас, докато полетът до Бали се връща обратно във въздуха, след като пътникът „блъска по вратата на пилотската кабина“

Полет до Бали беше заставен да се върне назад и да направи непланирано прекъсване, откакто „ пасажер от пъкъла “ се „ обърка “ по време на страховита дрънканица във въздуха.

Полет JQ43 на Jetstar - който излетя в 10 сутринта в понеделник - кацна в Мелбърн в 15:00 локално време, откакто държанието на пътничка стана все по-хаотично. Видеозапис, сниман в самолета, демонстрира по какъв начин дамата крещи на пасажерите и личния състав на борда. Свидетели споделят, че пасажерът се е въртял нагоре-надолу по пътеката, преди да изкрещя и да „ блъска по вратата на пилотската кабина “, преди да бъде арестувана от личния състав.

Един изплашен пасажер сподели на 3AW Drive: „ Мисля, че някои деца на борда са били малко изплашен. Това беше най-наситеният със събития полет, на който в миналото съм бил " Междувременно различен листовец сподели, че пасажерът е " плюел " по други хора, потвърждавайки: " Имаше хора, които се движеха в предната част на самолета с чантите си, пробвайки се да избягайте от съответния случай.

„ Един по-възрастен мъж в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР