Полата винаги се е смятала за основен атрибут на женствеността.

...
Полата винаги се е смятала за основен атрибут на женствеността.
Коментари Харесай

Полите имат лечебна сила. Ето защо е важно жените да носят поли и рокли

Полата постоянно се е считала за главен признак на женствеността. И повода за това е освен в хубостта на такива облекла. Експерти в региона на енергийните практики считат, че когато една жена облече пола, тя стартира да натрупва присъщата за нея сила на женствеността.

От антични времена дамите са се обличали главно в рокли и поли. В по-ранни времена хората по-фино усещали връзката си със силите на природата. И на всички били известно, че дамите се разграничават от мъжете освен по физическите характерности. Хората от другия пол имат друга сила.

На мъжете се предписвало да черпят сила от космоса. А дамите взимали сила основно от земята.

Дизайнът на всяка пола е подобен, че образува конус, разширяващ се надолу. И този модел на полата не е изобретен инцидентно.

Смятало се, че този конус оказва помощ на дамата по-добре да всмуква силата и силата на земята, да стане плодовита и материално просперираща. Енергията на дамата, в случай че приказваме за физическото тяло, се натрупва в един специфичен орган – матката.

Мъжете по замисъла на природата не са надарени с подобен орган. А в енергиен проект, с цел да може мъжът да получи силата на земята, той би трябвало да я вземе от дамата.

Когато една жена облече панталон, тя като че ли блокира връзката със земята. Движението на силата стопира, а женският заветен съд под формата на матка остава празен. В резултат на това дамата няма какво да показа с мъжа.

Женската сила за мъжа е от значително значение. Тя го прави по-спокоен, балансиран, постоянен. Ако мъжът има достъп до женска сила, той постоянно ще желае да се занимава със градивен труд. Когато мъжът е лишен от женска любов и обич, той става нападателен, недодялан и нечовечен.

Облечена в красива пола или рокля, всяка жена може да почувства какъв брой бързо се трансформират настроението и положението й. Огромна и доста позната сила като че ли се пробужда в нея. Естествено погледите на мъжете постоянно са ориентирани тъкмо към дамите с поли и рокли.

Жените съзнателно изоставят своята женственост, като се обличат в панталони и други мъжки облекла. За благополучие модата от последните години е такава, че дава късмет на дамите да се върнат към истинското дамско облекло, да се захранят със силата на земята и да дарят обичания си мъж със своята женственост.

Затова тъкмо през днешния ден носете дълга пола или рокля и свикнете да се чувствате като същинска жена.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР