Полагането на асфалта по износващия слой в участъка при новоизградения

...
Полагането на асфалта по износващия слой в участъка при новоизградения
Коментари Харесай

Бойко им даде 6.5 млн. за тунел, вижте докъде я докараха

Полагането на асфалта по износващия пласт в сектора при новоизградения тунел над с. Пастра на пътя Рила-Рилски манастир, което трябваше да притихнал до юни, се бави, разясняват пътни специалисти. За асфалтиране са към 300 м по двете платна, след което ще се поставя и маркировка, оповестява БНР.

Асфалтирането на износващия слой би трябвало да направи компанията реализатор  -„Автомагистрали“. Същевременно пътни служащи споделиха, че има и потрошени и отстранени знаци, указващи краткотрайната организация на придвижването при тунела.

Разрешената скорост в сектора при свлачището над село Пастра остава до 20 км в час. Това е по този начин, откакто оборудването още не е завършено изцяло и предстоят довършителни работи, не е предходна и приемателна комисия.

Тунелът е със общоприети  размери, висок е 5,80 м и през него може да премине и тир, означават специалисти.

До построяването му се стигна, откакто и при построената 150-метрова подпорна стена, висока 4,1 м, голяма 30-тонна канара падна при започване на януари предходната година и затвори за месеци пътя до Светата обител.

Завършването на оборудването, дълго към 100 м, и цялостното подсилване на ската коства към 6,5 млн. лв., обезпечени при ръководството на ГЕРБ и кабинета „Борисов-3“.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР