Полагаме усилия за диалог. Това заяви пред журналисти в Народното

...
Полагаме усилия за диалог. Това заяви пред журналисти в Народното
Коментари Харесай

Емил Димитров с коментар за днешното гласуване на министерските оставки

Полагаме старания за разговор. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Добре ще мине гласуването през днешния ден ", добави още той.

Депутатите разискват измененията в кабинета

"Понеже малките екрани ще се включат онлайн ще има заявления. Тези политически заявления ще покажат, че живеем в разнообразни светове ", разкри Димитров.

Ремонтът на третия кабинет на Бойко Борисов към този момент е реалност, след вчерашното съвещание на Коалиционния съвет.

Владислав Горанов ще бъде заменен от досегашния здравен министър Кирил Ананиев. Ананиев беше длъжностен министър на финансите в последния длъжностен кабинет на проф. Герджиков, назначен от президента Радев.

От своя страна - Кирил Ананиев отстъпва опазването на здравето на проф. Костадин Ангелов, доскорошен шеф на университетската Александровска болница.

Емил Караниколов излиза от Министерството на стопанската система и предава поста на своя заместник-министър Лъчезар Борисов.

Настоящият шеф на "Националната полиция " гл. комисар Христо Терзийски би трябвало да оглави Министерството на вътрешните работи. Той ще поеме поста от Младен Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР