Пол Руд е от онези актьори, чиято кариера разцъфва дълго

...
Пол Руд е от онези актьори, чиято кариера разцъфва дълго
Коментари Харесай

Каква ще бъде ролята на Пол Руд в новия “Ловци на духове

Пол Руд е от тези артисти, чиято кариера разцъфва дълго и постепенно, тук-там даже нестабилно, само че в последна сметка доближава цялостния си капацитет, който несъмнено заслужава възторженостти.

През годините Руд се появяваше в редица компромисни функции, само че постоянството и отдадеността му към специалността в последна сметка му осигуриха функции във филми като " Антмен ", " Отмъстителите: Краят " и други заглавия.

Вчера пък научихме, че Руд ще бъде почетен с още една на пръв взор забавна и немалка роля в новия филм " Ловци на духове ", който се чака да излезе през юли 2020 година

Ловците на духове се завръщат

Задава се нещо обещаващо, основано на първите два кино лентата

На страницата на кино лентата в Twitter се появи видео, снимано от артиста в типичния за него комичен жанр, в което самият той много цветущо заяви новината.

Look who accepted the call. #GB20 pic.twitter.com/QwYSiw5pBq
— Ghostbusters (@Ghostbusters) June 27, 2019
За момента има прекомерно малко информация във връзка с самия филм, само че от видеото в Twitter разбираме, че Руд ще влезе в ролята на " млад... полу-млад, наедрял мъж ".

Феновете на " Ловци на духове " в мрежата посрещнаха новината много положително, а от видеото можем добре да забележим и чуем, че самият Руд също е извънредно удовлетворен от предоставената му опция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР