Пол Погба заяви в социалните мрежи, че ще заведе дело,

...
Пол Погба заяви в социалните мрежи, че ще заведе дело,
Коментари Харесай

Погба съди The Sun за „фалшива новина“ относно оттеглянето от националния отбор

Пол Погба съобщи в обществените мрежи, че ще заведе дело, откакто отхвърли появилата се информация, че ще се отдръпна от националния тим на Франция след мнения на президента Еманюел Макрон за тероризма.
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Френският водач дефинира убийството на локален преподавател по-рано този месец като „ ислямска терористична офанзива ", откакто Самуел Пати бе обезглавен от 18-годишния Абдулах Анзоров, който след това бе убит от полицията, откакто посочил анимации на пророка Мохамед в образователен час. Медиите в Близкия Изток разгласиха информации, че Погба, който одобри мюсюлманството през 2011, че се е отдръпнал от представителния отбор след мненията на Макрон в чест на Пати, а The Guardian съобщи за гневни реакции в ислямския свят.

Погба адресира казуса в обществените мрежи като отхвърли появилата се информация, окачествявайки я като „ неприемлива подправена вест ", говорейки за обява на The Sun, откакто английският таблоид покриваше информациите. Полузащитникът на Манчестър Юнайтед е безапелационен, че ще съди издателите на историята, и разкритикува таблоида за публикуването на „ безусловно 100% безпочвена вест ". „ The Sun го направиха още веднъж...абсолютно 100% безпочвена вест по отношение на мен се тръби в медиите, цитирайки неща, които в никакъв случай не съм споделил ".

„ Отвратен съм, сърдит, шокиран и отчаян, че някои „ медийни " източници ме употребяват за подправени заглавия в сензитивната тематика на актуалните френски събития, добавяйки и френския народен тим по футбол. Категорично съм срещу всяка една форма на гнет и принуждение. За страдание, някои медийни хора не се държат отговорно, когато пишат новините, нарушавайки личната си независимост на слово, без да удостоверяват, че информацията е достоверна, създавайки злословия, без да ги интересува дали това афектира нечий и моя живот. Завеждам дело против издателите и разпространителите на тези 100% подправени вести ", написа халфът в Инстаграм.

„ И още нещо, отправено съответно към The Sun - някои от вас евентуално са ходили на учебно заведение и ще запомнят по какъв начин вашият преподавател ви е казвал постоянно да си проверявате източниците - да не пишете, без да сте сигурни. Но, ето, още веднъж го направихте и то за толкоз сериозна тематика този път, засрамете се ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР