Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед като свободен агент това

...
Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед като свободен агент това
Коментари Харесай

Погба все по-близо до завръщане в Ювентус

Пол Погба ще напусне Манчестър Юнайтед като свободен сътрудник това лято, като огромните европейски клубове демонстрират сериозен интерес да си обезпечат услугите на френския полузащитник.

Според „ Gazzetta dello Sport “, Ювентус се доближава от ден на ден към подписа на Пол Погба. Световният първенец е решен да напусне Ман Юнайтед след приключването на контракта му това лято.

Изданието написа, че представителите на Юве ще се срещнат с сътрудника и юрист на Погба - Рафаела Пиментат, в организацията на към този момент починалия Мино Райола, в понеделник по обяд. На срещата ще има диалози за евентуален трансфер на французина в Торино. Твърди се, че има опция за реализиране на евентуално съглашение още през днешния ден.

Pogba, resta il nodo ingaggio, ma il ritorno è davvero vicino
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Италианският клуб е подготвил тригодишен контракт за 29-годишния халф. Преди да се причисли към Ман Юнайтед през 2016 година, Погба изкара доста мощен интервал в Юве. Докато при „ биаконерите “ има таван на заплатите от към 7 милиона евро на сезон, те биха могли да са подготвени да предложат на Погба до към 8 милиона евро на сезон.

При сегашните условия се счита, че състезател от вида на французина ще бъде съвършен, с цел да увеличи качество в халфовата линия на „ остарялата госпожа “. Клубът обаче също по този начин ще направи оценка и на положението на Погба, защото наподобява са обезпокоени за честите травми на играча.

Съобщава се, че с изключение на Ювентус, Пари Сен Жермен е другият мощно заинтригуван от Погба тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР