Пол Погба продължава да е сочен с пръст в Манчестър

...
Пол Погба продължава да е сочен с пръст в Манчестър
Коментари Харесай

Райола за евентуалния трансфер на Погба: Декември е месецът на мечтите

Пол Погба продължава да е апетитен с пръст в Манчестър Юнайтед, като един от главните виновници концепциите на Оле Гунар Солскяер да не сработват. От контракта на французина остават към 6 месеца, само че по всичко проличава, че той ще напусне „ Олд Трафорд “ още през зимата.

Агентът му Мино Райола направи любопитно изявление по тематиката, като загатна недвусмислено, че клиентът му е подготвен за ново предизвикателство в кариерата си.

„ Декември е месецът на фантазиите... аз не мога да спирам фантазиите, само че е по-добре да не приказваме за Пол “, сподели импресариото пред Rai в отговор на въпрос за бъдещето на международния първенец.

28-годишният Погба сега лекува травма в бедрото и по едно и също време с това излежава наказване за червен картон във Висшата лига.

През 2012 година той за пръв път напусна Манчестър Юнайтед като свободен сътрудник, с цел да се трансформира в същинска сензация с екипа на Ювентус. 4 години по-късно той се завърна в родния си клуб против колосалните €105 млн. Но мненията измежду почитателите са, че той към момента не е оправдал инвестицията, макар някои запаметяващи се мачове.

Само след месец и половина Райола ще може да приказва персонално с представителите на ПСЖ, Ювентус и Реал Мадрид, с цел да се опита да издейства контракт за играча си. Едната опцията е да го води без пари през лятото, а втората е да извие ръцете на „ алените дяволи “, с цел да го продадат още през януари против алегорична сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР