Пол Погба призна, че Манчестър Юнайтед все още е в ...

Пол Погба призна, че Манчестър Юнайтед все още е в

Пол Погба призна, че Манчестър Юнайтед все още е в процес на развитие

Пол Погба призна, че Манчестър Юнайтед към момента е в развой на развиване, откакто тимът обърна Аталанта от 0:2 до 3:2 в Шампионската лига в сряда.

След като „ алените дяволи “ отстъпиха на Лестър с 2:4 през уикенда, френският национал счита, че скъпият поврат против бергамаските е посочил характера на тима. „ Показахме огромен темперамент, характера на този тим, на този клуб. Резултатът е доста положителен даже и да не стартирахме решително, само че в края постигнахме задачата си, и енергията и вярата можеха да бъдат усетени на терена. Мога да кажа, че това беше една красива победа, с вярата, ние не спряхме да имаме вяра “, стартира той за клубната телевизия.

„ В този мач енергията ни беше по-позитивна. Но когато приказваме за „ смяна “, не значи, че ще това става незабавно. Това е развой на развиване. Става въпрос за всички нас, за доверието, което имаме един към различен. Вярваме и стоим заедно, тъй че всичко става мач след мач, през днешния ден макар че показахме огромна реакция. Така би трябвало да продължим до края на сезона “, добави още френският халф на Юнайтед.

„ Червените дяволи “ одобряват огромния си зложелател през годините Ливърпул на „ Олд Трафорд “ в неделя, като предстоят и мачове с Тотнъм и шампиона Манчестър Сити преди финалната за годината пауза за националните тимове през ноември. „ Красотата на футбола се крие и в това, тъй като ни чака мач, в който не можем да си кажем „ о, ще си починем “. Трябва още веднъж да сме подготвени. Знаехме, че ни предстоят такива мачове против огромни отбори и клубове. Ние сме Манчестър Юнайтед, знаем, че няма да е просто, само че ние сме тук, с цел да играем в тези срещи “, приключи Погба.

Източник: skandal.bg