Пол О'Грейди опита традиционна тайландска медицина, за да облекчи сърдечните

...
Пол О'Грейди опита традиционна тайландска медицина, за да облекчи сърдечните
Коментари Харесай

Пол О`Грейди опита традиционна медицина за сърцето в телевизионен сериал, приключил дни преди смъртта му

Пол О'Грейди опита обичайната тайландска медицина, с цел да облекчи сърдечните си проблеми като част от изпълнен със развлечение финален ефирен сериал, който приключи единствено дни преди този момент той умря.

Великото слонско премеждие на Пол О'Грейди наблюдава Пол, до момента в който пътува из Тайланд и Лаос, помагайки в центровете за избавяне на слонове. Пътуването му се състоя през декември 2022 година и той приключи коментара през март идната година. Той умря дни по-късно на 28 март от сърдечна аритмия на 67 години.

Сериалът на ITV е цялостен със непокътнатата му марка смях и в един миг, откакто през целия ден се грижи за болен слон, той се озовава в Chiang Май пазар. Пол среща доктор, предлагащ билкова медицина, и споделя: „ Това ме накара да се замисля за личните си болки.

„ Вижте това, като нещо от Хари Потър. И този магазин е профилиран в обичайна тайландска медицина. Какво ще кажете за нещо за сърцето? След това има разширени вени, неприятен тил, зрение и няколко персонални нещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР